Gepost op

Sanitair-producten 74329 BWS Edge Douchewand Profielloos 90×200 cm 8 mm NANO coating

Boss & Wessing BWS Edge Douchewand Profielloos 90×200 cm 8 mm NANO coating

Productid: 74329
Sanitair-producten > Douche > Douchewand > Inloopdouche > Nano douchewand

Sku nummer: BWS3877.20
Ean nummer: 8719304323372

BWS Edge Douchewand Profielloos 90×200 cm 8 mm NANO coating
De BWS Edge Douchewand Profielloos 90×200 cm 8 mm NANO coating is kort gezegd een super strakke en moderne douchewand voor een scherpe prijs! De douchewand is gemaakt van 8 mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating.
De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (Die hebben een andere coating). Dit model is geheel profielloos en monteert u door middel van 2 chromen bevestigingspunten.
De BWS Edge Douchewand is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. U heeft 5 jaar garantie op de douchewand van Boss & Wessing.
Specificaties: BWS Edge Douchewand Profielloos 90×200 cm 8 mm NANO coating:
– 90×200 cm
– NANO antikalk coating
– Profielloos
– 8mm veiligheidsglas
– Universeel te plaatsen
Het merk BWS
Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren.
De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten zoals Wiesbaden, Riko, etc en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk: BWS

Levertijd: Voor 15:00 besteld, volgende (werk)dag in huis

Sanitair-producten

Prijs elders: 348.60 Euro
249.00 Euro

Korting: 29.00 %

Ga naar BWS Edge Douchewand Profielloos 90×200 cm 8 mm NANO coating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *