Geplaatst op Geef een reactie

Sanitair-producten 67498 BSW Fontein Zeus Hardsteen Rond Links 40x23x10 cm

Boss & Wessing BSW Fontein Zeus Hardsteen Rond Links 40x23x10 cm

Productid: 67498
Sanitair-producten > Wastafels > Fontein toilet > Natuursteen Fontein

Sku nummer: BWS3522.39
Ean nummer: 8719304313748

BSW Fontein Zeus Hardsteen Rond Links 40x23x10 cm
Fontein van Boss & Wessing Hardsteen heeft een bijzondere vorm. Het model is namelijk rond met aan een zijkant een recht stuk dat dient als plateau voor eventueel zeepjes, doekjes en nog meer. Voor kleine toiletruimtes is dat ideaal want om die manier kunt u alsnog wat spullen kwijt.
De Hardsteen fontein heeft aan de linkerkant een kraangat zitten en in het midden van de bak een afvoergat. Hardsteen is een kalksteen met een meer of minder uitgesproken blauwgrijze kleur, en dient wel een paar keer per jaar behandeld te worden met een impregnatie.
Let op! wij bieden geen garantie op verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash zult u veel plezier hebben van uw nieuwe design fontein.
Specificaties BSW Fontein Zeus Hardsteen Rond Links 40x23x10 cm:
– Fontein
– Wiesbaden
– Hardsteen
– Rond
– Links
– 40x23x10 cm
Het merk BWS
Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren.
De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten zoals Wiesbaden, Riko, etc en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk “BWS”

Levertijd: Voor 15:00 besteld, volgende (werk)dag in huis

Sanitair-producten

Prijs elders: 180.60 Euro
129.00 Euro

Korting: 29.00 %

Ga naar BSW Fontein Zeus Hardsteen Rond Links 40x23x10 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *